Промоционална Брошура

Регистрация

Тапетите - време за ремонт...
{jcomments off}

Почти всеки сезон е подходящо време за освежителни ремонти, особено ако ви е останало малко свободно време или пък скучаете - почнете с тапетите.
*Важно е да имате предвид, че изборът на цветове и мотиви на новите тапети, трябва да бъде в хармония с всички други елементи от интериора.Това се постига лесно, ако използвате част от тапетите за стените като декорация на аксесоарите в дома.

*Съчетаването на боядисани стени, с такива с тапети, в едно и също помещение, също гарантира модерна визия с минимални усилия.

*Триумфалното завръщане на най-предпочитаната облицовка е в черно, бяло, сиво и червено.

*Тапетите Симплекс се произвеждат от еднопластова първокласна хартия и са по-тънки. Големината на една ролка е 10/0.53 м.

*Тапетите Флийз са със синтетична основа, която не изисква време за попиване на лепилото.Не се свиват или разтеглят, лесно се свалят при демонтаж. Тапетното лепило се нанася директно върху стената. Флийз тапетите са светло и водоустойчиви и са изключително лесни за почистване.

*Тапетите Дуплекс се произвеждат от двупластова първокласна хартия, десенът е релефен, а тапетите са по-плътни, размер 10/0.53 м.

*Виниловите тапети са с горен слой, покрит с поливинилхлорид, който подчертава релефно десените. Снадките при тези тапети са незабележими и са устойчиви на слънчева светлина и лесно се поддържат.

*Тапетите, които се боядисват (Рауфазер) са с винил, който служи за база на този вид и това позволява многократно нанасяне на боя върху тях, с размер 15/0.53 м.

Източник: mebelirane.bg
 

Как да ни намерите