Промоционална Брошура

Регистрация

Поставяне на ламиниран паркет
{jcomments off}

Най-важното нещо за монтажа е пода - който трябва да е равен. Допустимата денивелация на пода е 3 мм. Ако не е спазена тази денивелация се скъсява многократно заложеният експлоатационен срок от производителят. Затова се препоръчва използването на по-дебели подложки ,които изравняват максимално пода - от една страна - а от друга - изолират пода на жилището . Друга важна част е експлоатацията на вече положеният ламинат - трябва да се използват само специализирани продукти за поддръжка , които да не са абразивни или на абразивна основа. Oпитайте се в помещенията , които са с ламиниран паркет да поддържате ниво на влажност между 35 и 65 % за да намалите възможността на естествените процеси на разширяване и свиване на дървесината.

 КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КОГАТО КУПУВАМЕ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ:

 Първото нещо , което трябва да изберете е цветът. След това трябва да се запознаете с техническите параметри на продукта . Възползвайте се от компетентната консултация на служителите в съответните магазини - относно характеристиката на продукта и неговата издръжливост . Самата характеристика на продукта се предоставя от заводите производители директно на вносителите и техните дистрибутори , където са посочени техническите параметри на продукта в протоколи на изпитания от лицензирани звена в съответните държави и са гласувани с тяхното законодателство . Ако изберете продукт от завод намиращ се в Еврозоната сертификатите са унифицирани.

ПРЕПОРЪКИ ПО ВРЕМЕ НА МОНТАЖА:

 За да бъде по-лесно при монтажа е добре помещението да бъде напълно празно . При реденето на ламината задължително се оставя технологична фуга от 1 см. покрай стените и пред вратата. Тази технологична фуга се оставя , тъй като след време ламината се отпуска . Покрай стените , тя се скрива с перваз , а пред вратите с преходна лайсна за съответното ниво .Когато се започва да се реди винаги се започва с парче , а не с цяла дъска. Това се преценява на място от монтажиста след запознването му с геометрията на съответното помещение и е по негова компетентно решение . Въпреки че ламината е с клик - сглобка е добре да се лепи , за да изолира попадането на вода при миене . Лепи се със специално лепило или с клик гел. Поставянето на лепилото или клик - гела се извършва от специалист и се полага в горната част на сглобката на ламината . Това се извършва с цел - предпазване от проникване на влага под меламиновия слой на ламината.Горната част на ламината има покритие , което защитава ламината след полагането му.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Нашата фирма предлага ламинат на швейцарския производител "KRONOSWISS" той не изисква циклене и лакиране , здрав е , съхранява топлина и има голямо разнообразие от цветове.Производството на ламината е структуриране в няколко обособени профила , а именно относно техните показатели на износоустойчивост.


Dim lights Embed Embed this video on your site
 

Как да ни намерите